Hollolan Vanhan Kunnantuvan ja Kioskin uudet yrittäjät löytyivät Hollolan kirkonkylältä

Anni24.3.2023

Hollolan Vanhalle Kunnantuvalle ja Kioskille on nyt valittu uusi yrittäjä. Uutena yrittäjänä toimintansa aloittaa KoHo Kitchen Oy. Yritystä luotsaavat usealle kirkonkyläläiselle ennestään tutut Taru Holopainen ja Anni Kotiranta. KoHo Kitchenin taustalta löytyy vahvaa yrittäjätaustaa ja pitkäaikaista kokemusta ravintolatoiminnasta. Anni Kotiranta on toiminut ravintola-alalla reilun 15 vuoden ajan, viimeisen vajaa 14 vuotta Ravintola Jokimaan kokkina. Taru Holopainen puolestaan on vastannut miehensä Esa Holopaisen kanssa ravitallin toiminnasta reilun 30 vuoden ajan.

Vanhan Kunnantuvan ja Kioskin uudet yrittäjät Anni Kotiranta ja Taru Holopainen

– Ravintolatoiminnan aloittaminen on ollut meillä jo pitkään yhteisenä haaveena. Kun tilaisuus tuli, niin pakkohan siihen oli tarttua, vaikkakin kaikki on nyt käynyt todella nopeasti. Olemme molemmat todella innoissamme. Uusia ideoita ja suunnitelmia kioskin ja Kunnantuvan toimintaan on mietitty paljon, katsotaan nyt sitten, että mitkä kaikki niistä saadaan toteutumaan. Haluamme tarjota kyläläisille ja ohikulkijoille kioskilla ja myöhemmin myös Kunnantuvalla viihtyisän tunnelman ja hyvää tarjottavaa, tervetuloa vaan kaikille, toivottavat uudet yrittäjät Taru ja Anni.

Hollolan Kotiseutuyhdistys ja Kirkonseudun Kyläyhdistys aloittivat yhdessä uuden yhteisen yrittäjän etsinnän tammikuun alkupuolella. Kyselyitä tuli toistakymmentä, joten kiinnostusta tiloihin oli. ”Tavoitteena oli, että löydämme yrittäjän maaliskuun loppuun mennessä ja onnistuimme siinä. Olemme myös erittäin ilahtuneita siitä, että yrittäjät löytyivät omalta kylältä” toteavat yhdistysten puheenjohtajat Anni Salila ja Elina Isotalo.

Lisätiedot

Hollolan Kotiseutuyhdistys ry, puheenjohtaja Anni Salila puh. 044 584 0032
Hollolan Kirkonseudun Kyläyhdistys ry, puheenjohtaja Elina Isotalo puh. 044 310 0284
KoHo Kitchen Oy, Taru Holopainen puh. 0400 153 550 ja Anni Kotiranta puh. 040 540 2089