Talkoot Hollolan talomuseoalueella lauantaina 14.9.2019

Anni Salila6.9.2019Kommentoi

Kesä on kääntymässä syksyyn ja talomuseoalue on tältä kesältä sulkenut ovensa. Ennen syksyä ja talven tuloa talomuseoalueella olisi vielä monenlaisia töitä, jotta arvokkaat rakennuksemme olisivat paremmassa suojassa syksyn sateilta ja tuulilta sekä talven pakkasilta ja lumelta.

Hollolan Kotiseutuyhdistys kutsuu niin jäseniään kuin kaikkia vapaaehtoistyöstä kiinnostuneita ihmisiä talkoisiin talomuseoalueella lauantaina 14.9.2019 klo 9. Ohjelmassa muun muassa Ylä-Köllin seinien maalausta sadonkorjuu- ja perinnepäivässä keitetyllä punamultamaalilla sekä muutaman rakennuksen seinien korjausta. Talkootöihin paikalla opastusta, joten mukaan tarvitset vain reippaan mielen ja innokkaan asenteen sekä rennot vaattet, jotka sopivat työn tekoon.

Tervetuloa viettämään mukavaa syyspäivää kivan tekemisen parissa ja hyvässä seurassa! Lisätiedot puheenjohtaja Juha Räsänen 050 583 2068.