Päheet museot – museoviikko Päijät-Hämeessä

Anni24.3.2021Kommentoi

Tulevana kesänä 5.-11.7.2021 järjestettävä Päheet museot – museoviikko Päijät-Hämeessä täyttää alueen museot tapahtumilla ja toiminnalla. Ensimmäistä kertaa järjestettävän viikon aikana on tapahtumia, toimintaa ja avoimia ovia yli kahdessakymmenessä museokohteessa koko maakunnan alueella. Hollolasta mukana ovat Hollolan ja Hämeenkosken kotiseutumuseot.

Viikon tarkempi ohjelma julkaistaan touko-kesäkuussa. Tietoa tapahtumista saa seuraamalla Lahden museoiden verkkosivua ja sosiaalisen median kanavia sekä viikkoon osallistuvien museoiden sosiaalisen median kanavia. Jos et ole vielä tutustunut Hollolan kotiseutuyhdistyksen verkkosivuihin tai et seuraa Hollolan kotiseutuyhdistyksen facebook-sivua, niin nyt kannattaa. Kotiseutuyhdistyksen verkkosivuille ja facebook-sivuille tulossa paljon muutakin uutta sisältöä kevään mittaan, pysykää kuulolla.

Tiedote: Tapahtumaviikko nostaa esiin Päijät-Hämeen päheet museot