Hollolan sahtimestaruuskilpailut 13.6.2020

Anni Salila9.5.2020Kommentoi

Hollolan sahtimestaruuskilpailut pidetään lauantaina 13.6.2020 klo 10:00 Hollolan talomuseoalueella, Rälssintie 6, Hollola kk.

Näytteet, viisi litraa valmiiksi käynyttä sahtia on tuotava Hollolan talomuseolle klo 9:30 mennessä.

Vallitsevien poikkeusolosuhteiden vuoksi kilpailu järjestetään tänä vuonna ilman yleisöä. Tulokset ilmoitetaan kilpailun jälkeen puhelimitse kilpailijoille sekä julkaistaan Hollolan kotiseutuyhdistyksen nettisivuilla ja Hollolan kotiseutuyhdistyksen facebook -sivuilla.

Hollolan sahtimestaruuskilpailujen voittaja lähtee edustamaan Hollolaa Sahdinvalmistuksen SM-kilpailuhin Jämijärvelle lauantaina 8.8.2020. Ajankohtainen tieto SM-kilpailuista sekä muuta mielenkiintoista sahdinvalmistuksesta Sahtiverkon sivuilta https://www.sahti.org/.

Hollolan sahtimestaruuskilpailujen kilpasahdit vuonna 2017

Lisätiedot Hollolan sahtimestaruuskilpailuista Hollolan kotiseutuyhdistys ry, Anni Salila, 044 584 0032