Hollolan kotiseutukirjan julkistamistilaisuus 27.11. ja joululauluilta 9.12. peruttu

Anni Salila26.11.2020Kommentoi

Päijät-Hämeen pahentuneen koronatilanteen vuoksi Hollolan kotiseutuyhdistys ry on päättänyt perua perjantaina 27.11.2020 järjestettävän Hollolan kotiseutukirjan julkistamistilaisuuden sekä keskiviikkolle 9.12.2020 suunnitellun joululauluillan.

Kotiseutukirjan julkistamistilaisuuden peruuntumisesta huolimatta uutta kotiseutukirjaa myydään koronasuositukset huomioiden. Uusi Hollolan kotiseutukirja XXXIV tulee myyntiin Hollolan kirjastoon asiointipiste Piipahlukseen ja Hollolan Vanhalle Kunnantuvalle viikolla 49. Lisäksi kirjaa myydään Hollolan Prisman aulassa. Kirjaa voi tiedustella myös yhdistyksen sähköpostin kautta yhdistys(at)hollolankotiseutuyhdistys.fi. Kirjojen myynnistä ja tarkemmista ajankohdista tiedotetaan vielä erikseen.