Hollolan kotiseutukirjan julkistamistilaisuus 26.11.2021 vain kutsuvierastilaisuutena

Anni25.11.2021Kommentoi

Pahentuneen koronatilanteen vuoksi Hollolan kotiseutuyhdistys ry on päättänyt järjestää Hollolan kotiseutukirja XXXV julkistamistilaisuuden perjantaina 26.11.2021 vain kutsuvierastilaisuutena.

Kotiseutukirjan julkistamistilaisuuden jälkeen uutta Hollolan kotiseutukirja XXXV voi ostaa asiointipiste Piipahluksesta Hollolan pääkirjastolta, Hollolan Vanhalta Kunnantuvalta ja Hämeenkoskelta Koski-seuran toimistolta niiden aukioloaikojen mukaan. Lisäksi uutta kotiseutukirjaa myydään Hollolan Prisman aulassa satunnaisina päivinä tulevasta lauantaista 27.11. alkaen jouluun saakka. Kirjaa voi tiedustella myös yhdistyksen sähköpostin kautta yhdistys(at)hollolankotiseutuyhdistys.fi.