Hollolan Vanha Kunnantupa

Kansallisromanttinen hirsitupa Sinun juhliisi ja virkistäväksi taukopaikaksi

Hollolan Vanha Kunnantupa siirtyi kesän 2010 aikana Hollolan kotiseutuyhdistys ry:lle. Seuramme tarkoituksena on, että Kunnantuvan arvokas ja muistoja herättävä kulttuurimiljöö saataisiin päijäthämäläisten yhteiseen juhla- ja kokouskäyttöön. Erilaiset kulttuuritilaisuudet ovat mahdollisia, koska rakennuksessa on erinomainen akustiikka ja hyväkuntoinen piano käytettävissä.

Kunnantupa on arkkitehtuuriltaan korkeatasoinen, viihtyisä, siisti ja hyvin varustettu kiinteistö. Maalämmön ansiosta se on lämmin ympäri vuoden.

Museoalue sijaitsee aivan Hollolan kirkon vieressä, ilmakuva Mika Viitanen
Hollolan Vanha Kunnantupa sijaitsee aivan Hollolan kirkon vieressä, ilmakuva Mika Viitanen

Tule tutustumaan kesällä kotiseutumuseoon ja samalla virkistävälle lounas- tai kahvitauolle Vanhalle Kunnantuvalle. Vanhan Kunnantuvan kahvila- ja ravintola on avoinna ympäri vuoden.